+36-30-694-0316

Kérdése van? Hívjon minket!

Új üzlet nyitás

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a Csapágy és Műszaki Üzletház, Olaj-Sprint Kft. egy újabb mérföldkőhöz érkezett. 2018. augusztus 25.-én elkezdjük birtokba venni új telephelyünket.

Jelenlegi üzletünk már korlátozott minket a termékpaletta szélesítésében, az árukészlet növelésében, a gyors és hatékony kiszolgálásban.

A Csapágy és Műszaki Üzletház, Olaj-Sprint Kft. csapata továbbra is szeretné biztosítani Partnerei számára a színvonalas kiszolgálást és szélesíteni a termékpalettát, hogy újabbnál újabb termékekkel segíthessük a munkájukat.

Üzletünk új címe:

6041 Kerekegyháza, Fő utca 90.

A költözés 1 hetet fog igénybe venni, ez idő alatt ZÁRVA tartunk, technikai okokból korlátozott lesz a telefonos elérhetőségünk is.

Az új, 350 m2 alapterületű telephelyünkkel egy korszerűbb infrastruktúrával, megújult erővel, de a régi csapattal vágunk neki szeptemberben a munkának.

Az utolsó árukiadási napunk 2018. augusztus 24. (péntek).

Rendeléseiket leadhatják az info@olajsprint.hu email címen, illetve telefonon (+36-30-694-0316)

Kérje ajánlatunkat!

Érdeklődik szolgáltatásaink, termékeink iránt? Írjon nekünk! Munkatársaink 24 órán belül felkeresik Önt.

Friss hírek

Új Üzletünk címe

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a Csapágy és Műszaki Üzletház, Olaj-Sprint Kft. egy újabb mérföldkőhöz érkezett. 2018. augusztus 25.-én elkezdjük birtokba venni új telephelyünket.

Tovább »

Jövedéki termékek lettek a kenőanyagok

2014. január 1-i hatállyal változott a jövedéki törvény. Korábban a jogszabály csak az ömlesztett kiszerelésű kenőanyagokkal foglalkozott, de a változás számos követelményt vezet be a kenőanyagokkal kapcsolatban, kiszereléstől függetlenül. Az érintett kenőanyagok körét a Jöt. 62/A. § (1) bekezdése részletezi, és a felsorolt vámtarifaszámok alapján a szabályozás szinte minden kenőanyagra kiterjed.

Tovább »

Akciós termékek

Karrier

Olaj- Sprint karrier lehetőség

Az Olaj-Sprint Kft. dinamikus növekedését a sikeres ipari értékesítésben elengedhetetlen hatékony és magas szakmai hozzáértést képviselő csapat biztosítja.

Tovább »

Cikkek

Houghton kenőanyagok

Houghton Deutschland GmbH A Houghton Deutschland különböző ipari kenőanyagok, tisztítófolyadékok, hengerolajok (hideg és meleg hengerléshez), tűzálló hidraulikafolyadékok, fémmegmunkálási segédanyagok, korróziógátló anyagok és egyéb ipari folyadékok gyártásával foglalkozik már több mint fél évszázada.

Tovább »

Olaj-Sprint Kft.

Székhely: H-1064 Budapest, Podmaniczky utca 57. II. em. 14.

Üzlet: H-6041 Kerekegyháza, Fő út 108.

Telefon és fax: +36 30 694 0316

E-mail: info@olajsprint.hu

+36 30 694 0316

Kérdése van? Hívjon minket!