+36-30-694-0316

Kérdése van? Hívjon minket!

Munkaruhák és védőeszközök

Munkaruhák

vedoeszkozA munkaruházat jellemzője, hogy nem kötelező biztosítani a dolgozók számára, a vezető ezzel úgymond hozzájárul a könnyebb, kényelmesebb munkavégzéshez.

Az egyéni védőeszközökről fontos tudni, hogy ha a munkavégzés megkívánja, akkor minden esetben kötelező adni és nem választható. Egy kesztyű például lehet munkaruházat része, de lehet védőeszköz is, ebben az esetben a munkavégzés jellege a döntő szempont. Ha például nem szeretnénk, hogy a kőműves kollégánknak érdes legyen a tenyere a téglahordás miatt, érdemes kesztyűt adni neki. Azonban ha a dolgozóink savas, lúgos vegyszereket használnak munkájuk során, akkor a védőkesztyűt ebben az esetben már kötelező biztosítani a számukra. Védőeszköz lehet még a szemüveg, hallásvédő eszközök vagy a védőcipő.

Statisztikák szerint a védőcipők hiánya Magyarországon leginkább az építőiparra jellemző. Két eset fordul elő a leggyakrabban: az egyik, hogy a cégvezető nem biztosítja az előírt védőeszközöket, vagy pedig olyan silány minőségű termékeket vásárol, hogy a dolgozók inkább nem is hordják azokat. Az sem ritka, hogy a megvásárolt eszközök rossz minőségük miatt csak igen rövid ideig használhatók és ennek pótlására sokszor egyáltalán nem is kerül sor. Tapasztalatok szerint a balesetek leggyakoribb oka a nem megfelelő cipő használata. Tipikus eset például, amikor tornacipőben dolgozó kolléga szögbe lép, ami sokszor súlyos sérülésekkel járhat. Így akár több hétre is elveszíti munkaképességét az alkalmazott. Itt fontos megemlíteni, hogy a munkahelyen történt balesetek után a dolgozónak 100%-os táppénz jár. A kiesett munkaerőt ilyenkor pótolni szükséges, így egy kisebb baleset költsége már elérheti az 500 ezer forintot is.

Munkavédelem

Munkaruházati termékeink mellett a munkavédelem területéhez kapcsolódó termékeket, védőfelszereléseket is forgalmazunk. Munkavédelmi termékeinket elsősorban az építőipari cégek keresik, de egészségügyi, gyógyszeripari területekre, speciális gyártási-fejlesztési üzemcsarnokokba, és számos más területre is kínálunk megoldásokat.

Munkavédelem, védőfelszerelés választék:

Fejvédelem: A munkavédelem szó hallatán talán a védősisakok ugranak be először mindenkinek. Kínálatunkban megtalálható védősisak normál és lámpás kivitelben, tarkóvédő, ívvédő álarc, sisakbélés, sisakkosár, sisakpánt, homlokpánt, látómező…

Szemvédelem: A munkavédelem egyik igen fontos területe a szemre, a látásra veszélyt jelentő kockázati tényezők kiküszöbölése. Termékeink között akad védőszemüveg önmagában vagy szemüveg fölött is viselhető kivitelben, szemüvegtörlő kendő, szemöblítő folyadék, szemüvegtartó…

Hallásvédelem: A hallást károsító tevékenységekhez munkavédelem választékunkból zajvédő fültök önmagában vagy sisakra szerelhető változatban, higiéniai szett, kommunikációs fültok, füldugó választható.

Légzésvédelem: Egyes gyártási folyamatok a levegőminőség romlásával járnak, az ilyen területekre a munkavédelem speciális védőfelszereléseket ír elő. Munkavédelmi boltunk kínálatában van szájmaszk, pormaszk, paneles és szelepes porálarc, fél- és teljes álarc, szűrőbetét, részecskeszűrő maszk…

Kézvédelem: Rakodó kesztyű, munkakesztyű, hegesztőkesztyű, valamint artériavédős, rezgéscsillapító, vágásbiztos, olaj- és víztaszító, antisztatikus, hőálló és saválló kesztyűk, egyéb típusok rendkívül széles választékban.

Lábvédelem: Gumicsizma, papucs, Beta, Lotto, Goodyear és egyéb munkavédelmi bakancs, munkavédelmi cipő és szandál, valamint higiénés védőlábbelik és lábbelire húzható védőeszközök..

Amennyiben valamely termékünkkel, szolgáltatásunkkal kapcsolatban bővebb információra lenne szüksége vagy árajánlatkéréssel fordulna hozzánk, kérjük, elérhetőségeink egyikén forduljon hozzánk bizalommal, munkatársaink kiválasztják Önnek a leghatékonyabb megoldást.

Kérje ajánlatunkat!

Érdeklődik szolgáltatásaink, termékeink iránt? Írjon nekünk! Munkatársaink 24 órán belül felkeresik Önt.

Friss hírek

Új Üzletünk címe

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a Csapágy és Műszaki Üzletház, Olaj-Sprint Kft. egy újabb mérföldkőhöz érkezett. 2018. augusztus 25.-én elkezdjük birtokba venni új telephelyünket.

Tovább »

Jövedéki termékek lettek a kenőanyagok

2014. január 1-i hatállyal változott a jövedéki törvény. Korábban a jogszabály csak az ömlesztett kiszerelésű kenőanyagokkal foglalkozott, de a változás számos követelményt vezet be a kenőanyagokkal kapcsolatban, kiszereléstől függetlenül. Az érintett kenőanyagok körét a Jöt. 62/A. § (1) bekezdése részletezi, és a felsorolt vámtarifaszámok alapján a szabályozás szinte minden kenőanyagra kiterjed.

Tovább »

Akciós termékek

Karrier

Olaj- Sprint karrier lehetőség

Az Olaj-Sprint Kft. dinamikus növekedését a sikeres ipari értékesítésben elengedhetetlen hatékony és magas szakmai hozzáértést képviselő csapat biztosítja.

Tovább »

Cikkek

Houghton kenőanyagok

Houghton Deutschland GmbH A Houghton Deutschland különböző ipari kenőanyagok, tisztítófolyadékok, hengerolajok (hideg és meleg hengerléshez), tűzálló hidraulikafolyadékok, fémmegmunkálási segédanyagok, korróziógátló anyagok és egyéb ipari folyadékok gyártásával foglalkozik már több mint fél évszázada.

Tovább »

Olaj-Sprint Kft.

Székhely: H-1064 Budapest, Podmaniczky utca 57. II. em. 14.

Üzlet: H-6041 Kerekegyháza, Fő út 108.

Telefon és fax: +36 30 694 0316

E-mail: info@olajsprint.hu

+36 30 694 0316

Kérdése van? Hívjon minket!