+36-30-694-0316

Kérdése van? Hívjon minket!

Karbantartási segédanyagok

karbantartasA legtöbb szervezet számára gyártási és termelési berendezéseinek napi karbantartása, javítása és felújítása (azaz MRO tevékenysége) gyakran bonyolult, erőforrás- és időigényes tevékenység. Mindeközben kritikus fontosságú, hogy a költséges állásidőt a minimumra szorítsák, valamint fenntartsák a termelés folytonosságát. Szolgáltatások egész sorát fejlesztettük ki annak érdekében, hogy megkönnyítsük a beszerzéseket, kiszolgáljuk a termelési folyamatokat, leredukáljuk az állásidőt, és javítsuk az üzemeltetés hatékonyságát.Amellett, hogy képesek vagyunk az üzemeltetésben kritikus fontosságú alkatrészek gyártatására, magas szintű műszaki javaslatokkal tanáccsal tudjuk Önt ellátni, segíthetünk készletének, működő tőkéjének, és üzemi állásidejének minimalizálásában, mindemellett termelékenységének és gazdaságosságának maximalizálásában.

Termékek

  • Szerszámkészletek
  • Kézi szerszámok
  • Elektromos szerszámok
  • Hegesztéstechnika
  • Ragasztóanyagok és tömítőanyagok
  • Egyébb vegyi anyagok

Amennyiben valamely termékünkkel, szolgáltatásunkkal kapcsolatban bővebb információra lenne szüksége vagy árajánlatkéréssel fordulna hozzánk, kérjük, elérhetőségeink egyikén forduljon hozzánk bizalommal, munkatársaink kiválasztják Önnek a leghatékonyabb megoldást.

Kérje ajánlatunkat!

Érdeklődik szolgáltatásaink, termékeink iránt? Írjon nekünk! Munkatársaink 24 órán belül felkeresik Önt.

Friss hírek

Új Üzletünk címe

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a Csapágy és Műszaki Üzletház, Olaj-Sprint Kft. egy újabb mérföldkőhöz érkezett. 2018. augusztus 25.-én elkezdjük birtokba venni új telephelyünket.

Tovább »

Jövedéki termékek lettek a kenőanyagok

2014. január 1-i hatállyal változott a jövedéki törvény. Korábban a jogszabály csak az ömlesztett kiszerelésű kenőanyagokkal foglalkozott, de a változás számos követelményt vezet be a kenőanyagokkal kapcsolatban, kiszereléstől függetlenül. Az érintett kenőanyagok körét a Jöt. 62/A. § (1) bekezdése részletezi, és a felsorolt vámtarifaszámok alapján a szabályozás szinte minden kenőanyagra kiterjed.

Tovább »

Akciós termékek

Karrier

Olaj- Sprint karrier lehetőség

Az Olaj-Sprint Kft. dinamikus növekedését a sikeres ipari értékesítésben elengedhetetlen hatékony és magas szakmai hozzáértést képviselő csapat biztosítja.

Tovább »

Cikkek

Houghton kenőanyagok

Houghton Deutschland GmbH A Houghton Deutschland különböző ipari kenőanyagok, tisztítófolyadékok, hengerolajok (hideg és meleg hengerléshez), tűzálló hidraulikafolyadékok, fémmegmunkálási segédanyagok, korróziógátló anyagok és egyéb ipari folyadékok gyártásával foglalkozik már több mint fél évszázada.

Tovább »

Olaj-Sprint Kft.

Székhely: H-1064 Budapest, Podmaniczky utca 57. II. em. 14.

Üzlet: H-6041 Kerekegyháza, Fő út 108.

Telefon és fax: +36 30 694 0316

E-mail: info@olajsprint.hu

+36 30 694 0316

Kérdése van? Hívjon minket!