+36-30-694-0316

Kérdése van? Hívjon minket!

Online rendelés

futarszolgalatElérhetőségeinken bármikor megrendelheti az Ön számára szükséges termékeket.

Miért érdemes online rendelni?

  • A hét minden napján, napi 24 órában nyitva van, akár az éjszaka közepén is vásárolgathatunk, ha úgy tartja kedvünk. Az áru fizikai kiszállítása természetesen általában csak munkaidőben történik.
  • A létező legkényelmesebb vásárlási forma, hiszen a karosszékünkből fel sem kell kelnünk, nem kell sorba állnunk, cipekednünk.
  • Könnyű az árakat összehasonlítani, nincs szükség arra, hogy üzletről üzletre járjunk, egy pár kattintással beszerezhető az összes információ, elvégezhető a piackutatás.
  • Az online boltok nincsenek helyhez kötve: interneten bárhonnan elérhetőek!
  • Ez határokon átívelő kereskedelemre is lehetőséget ad.
  • Az árubemutatás újszerű, a média nyújtotta lehetőségeket kihasználó bemutatása.
Kérje ajánlatunkat!

Érdeklődik szolgáltatásaink, termékeink iránt? Írjon nekünk! Munkatársaink 24 órán belül felkeresik Önt.

Friss hírek

Új Üzletünk címe

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a Csapágy és Műszaki Üzletház, Olaj-Sprint Kft. egy újabb mérföldkőhöz érkezett. 2018. augusztus 25.-én elkezdjük birtokba venni új telephelyünket.

Tovább »

Jövedéki termékek lettek a kenőanyagok

2014. január 1-i hatállyal változott a jövedéki törvény. Korábban a jogszabály csak az ömlesztett kiszerelésű kenőanyagokkal foglalkozott, de a változás számos követelményt vezet be a kenőanyagokkal kapcsolatban, kiszereléstől függetlenül. Az érintett kenőanyagok körét a Jöt. 62/A. § (1) bekezdése részletezi, és a felsorolt vámtarifaszámok alapján a szabályozás szinte minden kenőanyagra kiterjed.

Tovább »

Akciós termékek

Karrier

Olaj- Sprint karrier lehetőség

Az Olaj-Sprint Kft. dinamikus növekedését a sikeres ipari értékesítésben elengedhetetlen hatékony és magas szakmai hozzáértést képviselő csapat biztosítja.

Tovább »

Cikkek

Houghton kenőanyagok

Houghton Deutschland GmbH A Houghton Deutschland különböző ipari kenőanyagok, tisztítófolyadékok, hengerolajok (hideg és meleg hengerléshez), tűzálló hidraulikafolyadékok, fémmegmunkálási segédanyagok, korróziógátló anyagok és egyéb ipari folyadékok gyártásával foglalkozik már több mint fél évszázada.

Tovább »

Olaj-Sprint Kft.

Székhely: H-1064 Budapest, Podmaniczky utca 57. II. em. 14.

Üzlet: H-6041 Kerekegyháza, Fő út 108.

Telefon és fax: +36 30 694 0316

E-mail: info@olajsprint.hu

+36 30 694 0316

Kérdése van? Hívjon minket!