+36-30-694-0316

Kérdése van? Hívjon minket!

Kenőanyag audit

olaj2Az alapkérdés: Hogyan lehet kevesebb kenőanyaggal, olcsóbban, és nagyobb biztonsággal termelni?

A kenőanyagokat felhasználó vállalatok többsége az indokoltnál lényegesen többféle kenőanyagot alkalmaz. Ez nem minden szempontból előnyös.

A kenőanyagok számának növekedését elsősorban az újonnan üzembe helyezett gépek dokumentációiban fellelhető kenőanyag-előírások automatikus követése váltja ki. A dokumentációkban gyakran nem a kenőanyagok specifikációit adják meg, hanem egy-egy konkrét gyártó termékét nevezik meg. Így könnyen előfordulhat, hogy olyan új kenőanyagok kerülnek a raktárakba, amelyek tökéletesen megegyeznek egy már használt, de más gyártóktól származó, más márkanevű kenőanyagokkal.

A felhasznált kenőanyagok időszakos felülvizsgálata – a kenőanyag audit – jelentős mértékben járulhat hozzá a költségek csökkentéséhez, emellett növeli a termelés biztonságát is. Ilyen megoldás mellett is szükség van az auditált és a külső vállalat szakembereinek szoros együttműködésére, mivel a gépek üzemeltetésével kapcsolatos adatok és információk az auditált vállalat szakembereinek birtokában vannak.

Kérje ajánlatunkat!

Érdeklődik szolgáltatásaink, termékeink iránt? Írjon nekünk! Munkatársaink 24 órán belül felkeresik Önt.

Friss hírek

Új Üzletünk címe

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a Csapágy és Műszaki Üzletház, Olaj-Sprint Kft. egy újabb mérföldkőhöz érkezett. 2018. augusztus 25.-én elkezdjük birtokba venni új telephelyünket.

Tovább »

Jövedéki termékek lettek a kenőanyagok

2014. január 1-i hatállyal változott a jövedéki törvény. Korábban a jogszabály csak az ömlesztett kiszerelésű kenőanyagokkal foglalkozott, de a változás számos követelményt vezet be a kenőanyagokkal kapcsolatban, kiszereléstől függetlenül. Az érintett kenőanyagok körét a Jöt. 62/A. § (1) bekezdése részletezi, és a felsorolt vámtarifaszámok alapján a szabályozás szinte minden kenőanyagra kiterjed.

Tovább »

Akciós termékek

Karrier

Olaj- Sprint karrier lehetőség

Az Olaj-Sprint Kft. dinamikus növekedését a sikeres ipari értékesítésben elengedhetetlen hatékony és magas szakmai hozzáértést képviselő csapat biztosítja.

Tovább »

Cikkek

Houghton kenőanyagok

Houghton Deutschland GmbH A Houghton Deutschland különböző ipari kenőanyagok, tisztítófolyadékok, hengerolajok (hideg és meleg hengerléshez), tűzálló hidraulikafolyadékok, fémmegmunkálási segédanyagok, korróziógátló anyagok és egyéb ipari folyadékok gyártásával foglalkozik már több mint fél évszázada.

Tovább »

Olaj-Sprint Kft.

Székhely: H-1064 Budapest, Podmaniczky utca 57. II. em. 14.

Üzlet: H-6041 Kerekegyháza, Fő út 108.

Telefon és fax: +36 30 694 0316

E-mail: info@olajsprint.hu

+36 30 694 0316

Kérdése van? Hívjon minket!