+36-30-694-0316

Kérdése van? Hívjon minket!

Houghton kenőanyagok

Houghton Deutschland GmbH

houghton_logoA Houghton Deutschland különböző ipari kenőanyagok, tisztítófolyadékok, hengerolajok (hideg és meleg hengerléshez), tűzálló hidraulikafolyadékok, fémmegmunkálási segédanyagok, korróziógátló anyagok és egyéb ipari folyadékok gyártásával foglalkozik már több mint fél évszázada.

A cég által gyártott termékek felhasználhatók a nehéz-, gép-, papír-, üveg- és vegyiparban is. Az elmúlt években a cég felvásárolta a DA Stuart és a Shell hűtőkenőanyag ágazatát – tovább bővítve ezzel a rendkívül széles és kiváló minőségű termékek választékát.

A Houghton Worldwide csoporthoz tartozó cégek termékei – az USA-n és Ázsián kívül – több mint 15 európai országban vannak jelen. Mindebből több európai termelőüzem található, amely a teljes termékpalettát biztosítja az adott területre. Többek között ez teszi lehetővé, hogy a cég partnereinél a teljes fluid-management ellátására is vállalkozhat.

A termékek magas színvonalát mi sem bizonyíthatja jobban, mint az AUDI győri gyára, ahol a több csarnok több megmunkálógépét is Houghton Deutschland termékeivel üzemeltetik. A győri gyár mellett Európa-szerte több autóipari cég is használja a cég termékeit például szinte az összes VW-, illetve AUDI-üzemben, de hasonló szolgáltatásokat végez egyéb, nem autóipari cégeknél is, mint az Alcoánál is.

Referenciáink:

  • Audi Hungária Kft.
  • ALCOA Köfém Kft.
  • Rába Futómű Kft.
Kérje ajánlatunkat!

Érdeklődik szolgáltatásaink, termékeink iránt? Írjon nekünk! Munkatársaink 24 órán belül felkeresik Önt.

Friss hírek

Új Üzletünk címe

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a Csapágy és Műszaki Üzletház, Olaj-Sprint Kft. egy újabb mérföldkőhöz érkezett. 2018. augusztus 25.-én elkezdjük birtokba venni új telephelyünket.

Tovább »

Jövedéki termékek lettek a kenőanyagok

2014. január 1-i hatállyal változott a jövedéki törvény. Korábban a jogszabály csak az ömlesztett kiszerelésű kenőanyagokkal foglalkozott, de a változás számos követelményt vezet be a kenőanyagokkal kapcsolatban, kiszereléstől függetlenül. Az érintett kenőanyagok körét a Jöt. 62/A. § (1) bekezdése részletezi, és a felsorolt vámtarifaszámok alapján a szabályozás szinte minden kenőanyagra kiterjed.

Tovább »

Akciós termékek

Karrier

Olaj- Sprint karrier lehetőség

Az Olaj-Sprint Kft. dinamikus növekedését a sikeres ipari értékesítésben elengedhetetlen hatékony és magas szakmai hozzáértést képviselő csapat biztosítja.

Tovább »

Cikkek

Houghton kenőanyagok

Houghton Deutschland GmbH A Houghton Deutschland különböző ipari kenőanyagok, tisztítófolyadékok, hengerolajok (hideg és meleg hengerléshez), tűzálló hidraulikafolyadékok, fémmegmunkálási segédanyagok, korróziógátló anyagok és egyéb ipari folyadékok gyártásával foglalkozik már több mint fél évszázada.

Tovább »

Olaj-Sprint Kft.

Székhely: H-1064 Budapest, Podmaniczky utca 57. II. em. 14.

Üzlet: H-6041 Kerekegyháza, Fő út 108.

Telefon és fax: +36 30 694 0316

E-mail: info@olajsprint.hu

+36 30 694 0316

Kérdése van? Hívjon minket!